MAKOISAT MAANMAINIOT VADELMAT

Makoisat Maanmainiot Vadelmat kasvatetaan hallitusti sateilta suojatuissa kasvutunneleissa, jolloin jokainen vadelma on valioyksilö. Lajikkeina ovat Glen Ample ja Tulameen, jotka molemmat sopivat hyvin kasvuolosuhteisiimme. Marjat ovat kauniinpunaisia, erittäin suuria ja makeita.

KÄYTTÖ

Molemmat lajikkeet soveltuvat käytettäväksi niin tuoreena, säilöttynä kuin pakasteenakin.

Pikajäähdytetyt vadelmat säilyttävät tuoreutensa parhaiten +2-4 asteessa n. viiden päivän ajan.

Makoisat Maanmainiot Vadelmat ovat huolettomia käyttää monipuolisesti ilman minkäänlaista puhdistamista niin tuoreena kuin pakasteenakin.

Yksikin vadelma voi tehdä hetkestä täydellisen.

Poiminnasta kauppaan

Makoisat Maanmainiot Vadelmat poimitaan heti auringon noustessa ja kuljetetaan pakattuna keskusliikkeille ja kauppoihin jo iltapäivällä.

Sesonki

Satokausi on pitkä ja satoa ajoittamalla vadelmia kypsyy lähes koko kesän kesäkuun puolelta aina syyskuun lopulle.

Laatu edellä

Laadun jatkuva tarkkailu tuotannon kaikilla osa-alueilla sekä katkeamaton kylmäketju ovat osaamisemme avaintekijöitä.

Terveys

Vadelmat ovat uskomattoman terveellisiä!

Vadelmissa on runsaasti antioksidantteja sekä paljon immuunipuolustusta tehostavaa C-vitamiinia. Vadelmaan onkin kytketty pitkä lista erilaisia positiivisia terveysvaikutuksia.¹

¹ Vadelman terveysvaikutuksista FT Sinikka Piippo, Suomalaiset marjat (2010), s. 182 ss. FT Sinikka Piippo on kasvitieteen professori Helsingin yliopistossa. Puutarha ja kauppalehden artikkelissa (5/2015) Sinikka Piippo lausuu mm., että: “Mikään ravinto ei ole niin terveellistä kuin marjat eikä mikään ruoka tuo enemmän iloa.”