LÄHELTÄ SUORAAN HERKUTTELUUN

Makoisien Maanmainioiden poiminta alkaa heti auringon noustessa. Marjat laitetaan suoraan rasioihin ja siirretään jo poimintapaikalla esijäähdytykseen. Keskimäärin alle tunnissa poiminnasta marjat ovat tilalla pikajäähdytettävänä +2-4 asteeseen.

Heti pikajäähdytyksen jälkeen Makoisat Maanmainiot siirretään lämpösäänneltyyn pakkaamoomme, jossa marjan laatu jokaisen rasian osalta vielä erikseen tarkistetaan. Samalla rasia punnitaan, kansitetaan sekä viimeistellään etiketillä. Välittömästi tämän jälkeen laatikkoihin pakatut rasiat siirretään kylmävarastoon odottamaan saman iltapäivän viileäkuljetusta keskusliikkeisiin tai suoraan jälleenmyyjille.

Hallitusti kasvutunneleissa

Kaikki Makoisat Maanmainiot Vadelmat ja noin puolet mansikoista (Clery, Malling Centenary, Murano) kasvatetaan hallitusti kasvutunnelissa, jolloin jokainen marja on valioyksilö.

Perinteisesti avomaalla 

Makoisat Maanmainiot Polka, Honeoye ja Rumba kasvatetaan perinteisesti avomaalla olkikatteessa. Valikoidusti poimittu mansikkamme on aina raikasta ja ensilaatuista.

Laatu edellä

Laadun jatkuva aktiivinen tarkkailu tuotannon kaikilla osa-alueilla sekä katkeamaton kylmäketju ovat osaamisemme avaintekijöitä.